Produktionsmedarbetare till Ventisol - Branschstegen- Ventisol Händedesinfektionsmittel ,Ventisol Brandventilatorer AB har sitt huvudkontor och sin tillverkning i Kristinehamn och har funnits på marknaden i närmare 20 år. Idag är de en av Sveriges ledande leverantörer av rökluckor, kupoler och lanterniner. För sina medarbetare vill de vara transparenta och utan prestige. Här välkomnas du till en produktion med högt tempo ...Ventisol Brandventilatorer AB - FöretagsinformationVentisol Brandventilatorer AB,556549-6485 - På allabolag.se hittar du , bokslut, nyckeltal, koncern, koncernträd, styrelse, Status, adress mm för Ventisol Brandventilatorer ABVentisol udvider efter rekordår - Wood Supply DK

Flere store og mindre virksomheder i Vrås industrikvarter er ved at bygge til som tegn på, at det går godt. En af de mindre er Ventisol a/s, hvor håndværkere er i gang med en udvidelse på 550 kvadratmeter for at virksomheden kan få mere plads til både produktion og lager. - 2015 var det absolut bedste år for Ventisol med en fremgang på 20 procent i omsætningen.

Lieferanten kontaktieren

Om Ventisol - Et fremtidssikkert valg af plastvinduer og -døre

Her kan du læse mere om Ventisol. Med mere end 35 års erfaring har vi masser at fortælle. Læs mere her.

Lieferanten kontaktieren

Norge - Ventisol a/s

Ventisol as produserer vinduer og dører i PVC til landbruk, industri og bolighus. Uansett om det er vinduer og dører til nye eller gamle bygg eller hytte på fjellet, så kan vi levere det du har bruk for. Vi har siden 1982 produsert vinduer og dører i PVC i den beste kvalitet og til riktig pris.

Lieferanten kontaktieren